Hayallerinizi ‘HUZURLU BAHÇE'de gerçeğe dönüştürün

Hayallerinizi ‘HUZURLU BAHÇE

Gençlerin mutluluğa ilk adımlarını güzel bir ortamda atmalarını sağlamak amacıyla yapılan Şehitler Parkı Huzurlu Bahçe Açık Hava Düğün Salonu ve Aile Bahçesi hizmete açıldı. Açık havada 1000 kişi kapasiteli Huzurlu Bahçe, Bağlarbaşı Mahallesinde şehrin gü

TERCİH EDİLEN YENİ TESİS

Düğün salonu sektörüne her geçen gün bir yenisi daha eklendi. Şehitler Parkı Huzurlu Bahçe benzersiz tasarımı 800-1000 kişilik kapasitesi ile Kırıkkale’ye hizmet veriyor. 1500 metrekare açık alanı olan Huzurlu Bahçe Kırıkkalelileri farklılık ile buluşturarak aynı zamanda şıklık ve ekonomik açıdan da vatandaşları memnun edecek. Yaz sezonunda kaliteli bir mekanda mutlu günlerini ebedileştirmek isteyenlere düğün, toplantı ve benzeri aktivitelerin yerine getirilmesine olanak sağlayan bin kişilik açık hava düğün salonu, araç parkı, gelin evi, şelaleli gezi alanları ile de bu yönde ihtiyaç sahiplerine kapılarını açan tesis öncelikle Kırıkkalelilerin hiç tereddüt etmeden tercih edebileceği bir mekan olarak bu yönde hizmete açılan tesisler arasında yerini aldı.

 

 

FARKLI TASARIMI VAR

Bağlarbaşı Mahallesi Cengiz Topal Caddesi Kırık köyü altında hizmete giren Huzurlu Bahçe’nin en dikkat çekici özeliği ise farklı tasarımı. İç ve dış mimar çalışmaları ile Kırıkkale’ye yeni bir tasarım harikası olarak hizmete giren Huzurlu Bahçe’de düğün, nişan, sünnet, balo rezervasyonları başladı. Düğün haricinde yine Aile Çay Bahçesi olarak da kullanılan Huzurlu Bahçe’de, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen kişilerin ilgi odağı oluyor. Sadece resimlerini görenlerin dahi sıraya girerek rezerve yaptırdığı Huzurlu Bahçe’de düğün salonunun da yemekli yemeksiz düğün ve organizasyonlar gerçekleştirilecek.

 

UYGUN FİYATLARA HİZMET VERİYOR

Otoparkı ile oldukça geniş kapasiteli olarak hizmet verecek olan Huzurlu Bahçe düğün salonunda aynı zamanda çocuk bakım odası, mescit ve lüks WC’ler bulunuyor. Düğün, nişan, sünnet, nikah, okul balosu gibi bir çok organizeye ev sahipliği yapabilecek kapasitesi olan Huzurlu Bahçe düğün salonu, evlenecek, nişan yapacak veya bir organizasyon yapacak kişilere uygun fiyatlarla hizmet veriyor.  A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarınızı siz hiçbir detaya dokunmadan ve müdahale etmeden organizasyonlarını yapacak olan Huzurlu Bahçe düğün salonu bu özelliği ile de oldukça dikkat çekici.

 

ŞEHİR GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAK

Şehitler Parkı Huzurlu Bahçe Açık Hava Düğün Salonu ve Aile Bahçesi işletmecisi Özkan Bulut, Kırıkkale halkının bütçesine uygun hizmet etmeyi amaçladıklarını ve Kırıkkale’nin düğün salonları merkezi haline gelen yerlerin dışında Bağlarbaşı Mahallesi’nde hizmet vermeye başladıklarını kaydetti. Düğün salonlarında profesyonel garsonların bulunduğunu belirten Bulut, “Güçlü ekibimiz ile Kırıkkale halkına hizmet için yola çıktık. Damak tadı konusunda uzman, hijyen konusunda da hassas olan ekibimiz, bundan önce olduğu gibi sonrasında da aynı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürecektir.” dedi.

 

 

BİRÇOK ORGANİZASYON YAPILACAK

Bulut, düğün, nişan, sünnet, nikah, okul balosu gibi bir çok organizeye ev sahipliği yapabileceklerini ve evlenecek, nişan yapacak veya bir organizasyon yapacak kişilere uygun fiyatlarla hizmet vereceklerini söyledi. Düğün sahibinin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade eden Bulut, siz hiçbir detaya dokunmadan ve müdahale etmeden organizasyonları gerçekleştireceklerini bildirdi.  Bulut, Huzurlu Bahçe Düğün Salonu olarak kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekip ifade etti.

Bulut, düğün-nişan-sünnet-balo ve her türlü özel günleriniz için rezervasyon 0533 518 63 40 numaradan rezervasyon yapılacağını açıkladı.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ